Carrer Gasòmetre, 41-43 Tarragona Tlf: 977 241 233 · Fax: 977 219 538 · lacapona@llibrerialacapona.cat
 
 
 
 
Llibreria La Capona
 
 
 
Banner
 
 

Buscador de llibres

 

Tingui en compte que els llibres que comencen per un guió (-), estan descatalogats i no poden ser servits.

CASA DELS AVIS, LA

CASA DELS AVIS, LA

Autor: VILLATORO, VICENÇ

Editorial: EDICIONS PROA, S.A.

EAN: 9788475888644

Preu: 21,00€

El preu inclou l'IVA



Comprar
 

Sinopsi

¿Què fa que algú decideixi anar-se'n del lloc on ha viscut sempre i que algú altre vulgui morir allà on va néixer? Si a la celebrada Un home que se'n va, Vicenç Villatoro reconstruïa la història del seu avi patern, que emigra des d'un poble de Còrdova a Terrassa, a La casa dels avis explora la història dels avis materns, des de la casa familiar de Canet, que va ser enderrocada, fins a la Terrassa obrera i convulsa de la guerra i la postguerra. Eren un manyà i una nuadora, catalanistes i republicans, que van viure l'exaltació de la República, la derrota de la guerra i l'experiència de l'exili, la presó i el silenci del franquisme. La seva història és la dels que es queden, i la seva casa és el símbol de la persistència i l'arrelament a la terra. La casa dels avis forma part d'una ambiciosa trilogia—juntament amb Un home que se'n va i El retorn dels Bassat— sobre l'emigració i la identitat, però és també una visió diferent, des la perspectiva d'una família concreta, de la història catalana al llarg de més d'un segle: des de l'arribada d'un avantpassat napolità per participar a les guerres carlines fins als esdeveniments de l'octubre del 2017 i el dia d'avui.
 

També en aquesta temàtica

  • L'ÚNICA VERITAT
    L'única veritat
    BODÍ, FRANCESC
    LLETRA IMPRESA EDICIONS
    9788412181968

    22,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • TEMPS DE LES CIRERES, EL (TD)
    Temps de les cireres, el (td)
    ROIG, MONTSERRAT
    62 EDICIONS
    9788429775471

    19,50€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • BERENAR SOTA LES MORERES
    Berenar sota les moreres
    AMORÓS, MARIA LLUÏSA
    ONADA EDICIONS
    9788417638191

    20,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • EXTRAORDINÀRIES
    Extraordinàries
    VARIS
    MALES HERBES EDITORIAL
    9788412070569

    18,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • VIDA PRIVADA (TD)
    Vida privada (td)
    SAGARRA, JOSEP MARIA DE
    EDICIONS PROA, S.A.
    9788475886190

    20,90€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • NEU ÓSSOS BLANCS I ALGUNS HOMES MÉS VALENTS QUE ELS ALTRES
    Neu óssos blancs i alguns homes més valents que els altres
    BATET, MÒNICA
    METEORA EDITORIAL
    9788494362989

    18,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • ESTRANY MIRATGE, L'
    Estrany miratge, l'
    HERCE, ENRIC
    MALES HERBES EDITORIAL
    9788412316520

    17,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • DUES DONES
    Dues dones
    SANJUAN ORIOL, MONTSE
    PAGES EDITORS
    9788413031651

    18,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • ENTRE L'INFERN I LA GLÒRIA
    Entre l'infern i la glòria
    VALLS, ÀLVAR
    EDICIONS DE 1984, S.A.
    9788416987672

    22,20€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • CENDRA
    Cendra
    MAYANS, SÍLVIA
    PAGES EDITORS
    9788499757957

    19,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • AL FINAL T'AGRADARÉ
    Al final t'agradaré
    ROCA, MARIA MERCÈ
    ROSA DELS VENTS ED.
    9788417909055

    18,90€

    Comprar

    Veure la fitxa

  • VENJANÇA DELS ALMOGÀVERS, LA (TD)
    Venjança dels almogàvers, la (td)
    GASCH, RAMON / GONZÁLEZ, ANDREU
    COLUMNA EDICIONS, LLIBR
    9788466419376

    20,00€

    Comprar

    Veure la fitxa

 
 
 
 
Galeria fotogràfica
  • Berenar de Sant Jordi 2019
    Berenar de Sant Jordi 2019
  • Conferència
    Conferència "Mi cabeza se va. Todo es confuso para mí. De Hal 9000 fins a Data. Mites i realitat de la intel·ligència artificial." (21/11/2016)
  • Recital Poètic de Mireia Calafell i Pol Guasch (14/06/2019)
    Recital Poètic de Mireia Calafell i Pol Guasch (14/06/2019)
  • Marc Antoni i Cleopatra de Genovesa Narratives Teatrals (25/05/2016)
    Marc Antoni i Cleopatra de Genovesa Narratives Teatrals (25/05/2016)
  • Berenar de Sant Jordi 2016
    Berenar de Sant Jordi 2016
  • Signatura de llibres de Rafel Nadal (28/05/2020)
    Signatura de llibres de Rafel Nadal (28/05/2020)
  • Xerrada sobre Ciència-Ficció amb Chronos i Mai Més Llibres (03/09/2021)
    Xerrada sobre Ciència-Ficció amb Chronos i Mai Més Llibres (03/09/2021)
  • Premis Literaris de l'Institut Martí i Franquès (22/06/2020)
    Premis Literaris de l'Institut Martí i Franquès (22/06/2020)
 
 
 
Grup de llibreries independents
 
 
  1. Escrigui el títol, autor, editorial, EAN, ... del que dessitja buscar, sel·leccioni la temàtica i faci clic al botó BUSCAR

Què són les cookies?
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari, tablet, smartphone o qualsevol altre dispositiu amb informació sobre la navegació. El conjunt de "cookies", ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, i ens permet saber quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació, o personalitzar la forma en què es mostra el contingut.

Tipus de cookies

La informació que li proporcionem a continuació us ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

  • Cookies pròpies: Són aquelles que s'envien al seu equip des dels nostres propis equips o dominis i des del qual prestem el servei que ens sol·licita.
  • Cookies de tercers: Són aquelles que s'envien al seu equip des d'un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. Com, per exemple, les usades per xarxes socials, o per contingut extern com Google Maps.
  • Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen a l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur del seu ordinador. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar el seu ús.
  • Cookies persistents: Són emmagatzemades al disc dur i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Una cookie permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Aquestes cookies les fem servir, generalment, per facilitar els serveis de registre.
  • Cookies tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
  • Cookies de personalització: Són aquelles que li permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d'una sèrie de criteris, com ara l'idioma, el tipus de navegador a través del qual s'accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.
  • Cookies d'anàlisi: Són aquelles que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que t'oferim.
  • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web, mostrant publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.
  • Cookies de publicitat comportamental: Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació a internet i mostrar publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.

Per a què utilitza aquesta pàgina web les cookies?
Aquesta pàgina web utilitza les cookies d'anàlisi i publicitàries amb les finalitats descrites en l'apartat anterior.

Qui utilitza les cookies en aquesta pàgina web?
La identificació de qui utilitza les cookies, el tipus de cookies utilitzades i altres detalls, s'indica a continuació:

  • Cookies: Analytics
  • Tipus: 3
  • Propietari: Google
  • Propòsit i utilització: Comptador de visites
  • Període conservació: 14 mesos o cada nova sessió

Nota: Les cookies de tipus "pròpies" són utilitzades només pel propietari d'aquesta web i les cookies "De tercers" són utilitzades, també, pel prestador de el servei que està detallat la taula anterior.

Com puc desactivar o eliminar aquestes cookies?
Pots permetre o bloquejar les cookies, així com esborrar les teves dades de navegació (incloses les cookies) des del navegador que utilitzes. Consulta les opcions i instruccions que ofereix el teu navegador per a això. Recordeu que, si acceptes les cookies de tercers, les hauràs eliminar des de les opcions del navegador.

A més, alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com ara Faceboock o Twitter. Quan un usuari es registra en un servei amb credencials d'una xarxa social, autoritza a la xarxa social a guardar una cookie persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés als Serveis fins que expiri.
L'usuari pot esborrar aquesta cookie i revocar l'accés als Serveis mitjançant xarxes socials actualitzant les seves preferències a la xarxa social que especifica.

A continuació, té disponibles els enllaços amb la informació per gestionar les cookies dels navegadors més utilitzats:

Complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics:

Si voleu rebutjar les cookies analítiques de Google Analytics en tots els navegadors, de manera que no s'enviï informació teva a Google Analitys, pots descarregar un complement que realitza aquesta funció des d'aquest enllaç:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Exercici de drets.

Pots conèixer i exercir els teus drets en matèria de protecció de dades accedint a la nostra política de privacitat.

* Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

 

PERMETEU

Cookies de Medició

 
×

S'ha afegit el seu article a la cistella

Anar a la cistella

Continuar comprant

×

Heu comprat un llibre que en aquest moments no tenim. L'hem demanat a l'editorial i aproximadament en 4/5 dies estarà disponible.

Anar a la cistella

Continuar comprant

×